Saurum Osakeyhtiön toiminta on jaettavissa kolmen eri tuotemerkin alle. Nämä tuotemerkit edustavat kattavasti suomalaista muotoiluosaamista ja tarjoavat kuluttajalle helposti tunnistettavia kokonaisuuksia. Selkeä jako antaa kuluttajalle mahdollisuuden hakeutua juuri itselleen sopivien tuotteiden käyttäjäksi.

 

Saurum Osakeyhtiö -tuotemerkin alla valmistetaan laadukkaita, perinteisiä koru- sekä pöytähopeatuotteita. Tunnetuimpia tuotteita ovat kynttilänjalat, Talonpoikais Rokokoo -pöytähopeamallisto sekä perinteiset rippiristit ja laattariipukset. Asiakaskunta koostuu jälleenmyyntiliikkeistä sekä yrityksistä, joille Saurum Osakeyhtiö tarjoaa liikelahja- sekä alihankintapalveluja.

Korukuvasto 2013

Hopeakuvasto 2010     Kuvapankki


Lumoava on suomalainen nouseva design-tuotemerkki, jonka lähtökohtana ovat muotoilijoiden persoonalliset näkemykset. Lumoava-mallistoa rakennetaan neljän muotoilijan voimin yhdistäen kunkin muotoilijan oma tyyli yhdeksi näyttäväksi kokonaisuudeksi. Lumoava-korujen muotokieli on pohjoismaisuutta henkien puhdasta ja selkeää, ainutlaatuisen lumoavaa.

www.lumoava.fi


Ritva Liisa Pohjalainen -tuotemerkki edustaa selkeää ja ajatonta skandinaavista korumuotoilua. Vaikutteita on ammennettu arktisen luonnon kauneudesta, jota tunnuspiirteenomaisesti heijastetaan koruissa värien, muotojen ja pintojen harmonioin. Korut on suunnattu naisille, jotka arvostavat ja tahtovat tuoda vähäeleisen tyylikkäästi esiin omaa uniikkiuttaan.

www.ritvaliisa.com

Tuotemerkit