Valikko×

Ukkometso

1917

Ukkometso

"Täysi elämä on seikkailu vastakohtien maassa - valon ja varjon, ilon ja surun, naiseuden ja miehuuden syövereissä. Siispä elä, koe ja uskalla!"

Saurum Oy:lla on etuoikeus ja kunnia suunnitella ja valmistaa nimikkokorusarja suomirockin legendalle, Pate Mustajärvelle. Muotoilija Eelis Aleksin suunnittelema hopeinen korusarja kantaa nimeä Ukkometso, johon Lumoava-korujen suunnittelijana tunnettu Eelis Aleksi sai inspiraationsa rocklegendan lähes kansanlaulun asemaan nousseesta Ukkometso -kappaleesta. Korussa siipensä levittäneen ukkometson siluetti on saanut rintaansa legendaarisen, 55-vuosimallin Shure-mikrofonin, joka on ns. Elvis-mallinen mikrofoni.
 Ukkometso-sarjaan kuuluvat kaksi erikokoista riipusta, solmionpidin, kalvosinnapit ja uutuuksina kahdenlaiset korvakorut.

Kaikista hopeisista Ukkometso-koruista löytyy valmistajan nimileima (Saurum) sekä pitoisuusleima (925), jotka yhdessä ilmoittavat korun aitouden. Lisäksi korun taakse on ikuistettu Pate Mustajärven nimikirjoitus. Korut eivät sisällä nikkeliä.

Katso JÄLLEENMYYJÄT TÄSTÄ