Valikko×

Helmikuun kuukauden työntekijä

Kaire

Helmikuun kuukauden työntekijä on Kaire Lugu. Hän on työskennellyt Saurum Oy:ssa 4 vuotta ja toimii nykyään varastopäällikkönä. Kaire huolehtii, että varastosta löytyy kaikki tarvittava ja lähetykset lähtevät ajallaan oikeisiin osoitteisiin. Kiireaikoina Kaire auttaa myös pakkausten ja lähetysten tekemisessä. Rivakka ja räiskyväluonteinen Kaire tunnetaan ahkerana ja oikeudenmukaisena työtoverina, joka tietää ja osaa tehdä vähän kaikkea.

Vapaa-ajallaan Kaire suuntaa mieluiten kesämökilleen kalaan. Hän kalastaa aina kun siihen tarjoutuu mahdollisuus onkien, virvelöiden, verkoilla – tyylillä ei ole väliä. Tärkeintä on, että kalastuksesta saa nauttia yksin omassa rauhassa. Kalastuksen lisäksi ruoanlaitto ja puutarhanhoito ovat lähellä Kairen sydäntä.

Yksi Kairelle mieleen jäänyt Lumoava-hetki oli kerta, jolloin hän oli noutamassa Satakieli-riipusta pesusta. Yllätyksenä korusta olikin jäljellä vain lintuhäkki ja ketju lintuineen oli kadonnut. Mysteeri on edelleen selvittämättä.

Kairella on monia Lumoava-korusuosikkeja, mutta mieluisin kaikista on omalta mieheltä huomenlahjaksi saatu Kukinto-kaulakoru.


Takaisin edelliselle sivulle