Valikko×

Lokakuun kuukauden työntekijä

Kuvateksti tähän

Lokakuun työntekijämme on Rosa Dahlström. Neljä viikkoa sitten työt tehtaan lähettämössä aloittanut Rosa on päässyt tekemään jo monenlaisia työtehtäviä. Rosan töihin kuuluu mm. korujen keruuta ja pakkausta. Monipuolinen Rosa on opiskellut ylioppilaaksi, käynyt artesaanin opinnot Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa, sekä opiskellut Savon ammatti- ja aikuisopistossa merkonomiksi.

Rosa on tarkka ja tunnollinen työntekijä ja työkaverit luonnehtivat Rosaa todella iloiseksi ja positiiviseksi persoonaksi, jonka iloinen hymy tarttuu. Vapaa-ajallaan Rosa harrastaa kuntosalilla käyntiä ja talvella hiihtoa kauniissa Puijon maisemissa.

Rosan lempi Lumoava-koru on Päivi Keski-Pompun suunnittelema Onnekas-rannekoru. Koru on kaunis ja helppo arkikoru, mutta erityisen tärkeää Rosalle on tarina korun takana. Koru kertoo siitä, että onni löytyy arjen perusasioista. Mieleenpainuvimmaksi Lumoava-hetkeksi Rosa nimeääkin sen, kun hän sai kyseisen korun lahjaksi mieheltään ja siitä lähtien koru on ollut hänelle kuin onnen amuletti.

Takaisin edelliselle sivulle