Valikko×

Ritva Liisa Pohjalainen -korujen valmistus päättyy

Kuvateksti tähän

Yhteistyö Saurum Oy:n ja RLP Designin välillä Ritva Liisa Pohjalainen -korutuotemerkin osalta on päättynyt 31.3.2017.

Saurum Oy haluaa jatkossa keskittää tekemistään ja voimavarojaan entistä enemmän Lumoava- ja Citizen-brändien kehittämiseen, markkinointiin sekä myyntiin. Tämä on edellyttänyt Saurumilta tuoteportfolion muokkaamista, minkä seurauksena on tultu päätökseen lopettaa Ritva Liisa Pohjalainen -korutuotteiden valmistaminen ja myynti.

Ritva-Liisa Pohjalainen jatkaa pääsuunnittelijana RLP Design Oy:ssä. Häntä työllistää tällä hetkellä taidelasi, valaisimet, vaatetusprojektit, muistomerkit ja uniikkituotanto. Hänet on kutsuttu pitämään lasitaidenäyttely Shanghain Pudongissa 12.10.–31.10.2017. Ritva-Liisa työstää teoksia Muranossa arvostetun maestron Pino Signoretton kanssa. Näyttely kuuluu kulttuurien vaihto-ohjelmaan Suomi-100 juhlallisuuksineen.

RLP Design Oy / Ritva-Liisa Pohjalainen tulee tiedottamaan uusista suunnitelmistaan lähikuukausina.

Haluamme Saurum Oy:n, muotoilija-taiteilija Ritva-Liisa Pohjalaisen ja korutuotemerkin puolesta kiittää lämpimästi kaikkia korujen tarinassa mukana olleita. Toivomme Ritva Liisa Pohjalainen -korujen tuovan iloa ja kauneutta kantajilleen vielä vuosienkin päästä.


Takaisin edelliselle sivulle