Lumoava

Lumoava

Lumoava tarjoaa suomalaisia design-tuotteita merkityksellisiin hetkiin. Valmistamme Lumoava-tuotteet käsityönä korutehtaallamme Kuopiossa.

lumoava_logo

Lumoava valmistaa korunsa käsityönä Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Kierrätetty jalometalli saa Järvi-Suomen sydämessä uuden muodon ja elämän. Lumoavan suunnittelijoiden luomat mallit muuttuvat todeksi kultaseppien käsissä. 

Lumoavan suunnittelijat inspiroituvat niin arjen pienistä hetkistä kuin elämän suurista tunteista. Lumoava tarjoaa laajan valikoiman hopea- ja kultakoruja, monipuolisen malliston kihla- ja vihkisormuksia sekä laadukkaita kodintuotteita.

Lumoavan tuotteet ovat kestävä ja eettinen valinta ja sellaisia hankkimalla tuet suomalaista työtä. Lumoavalaiset uskovat, että yhdessä pystymme luomaan parempaa tulevaisuutta ja heille on sydämen asia luoda kestävää muotoilua ja ajattomia klassikoita, jotka herättävät meidät tuntemaan vuodesta toiseen.

Lumoava on lähellä ja läsnä suomalaisten elämässä – osana suuria ja pieniä merkityksellisiä hetkiä, muistoja ja tunteita. Lumoavan korut koskettavat, koristavat ja lumoavat ihollasi, sydämessäsi ja kanssasi.

Brändimme