YRITYSMYYNTI

Muista henkilökuntaa ja asiakkaita laadukkaalla kello- tai korulahjalla, jonka lahjansaaja muistaa varmasti! Laadukas jalometallikoru, rannekello tai kodintuote on ajaton ja vastuullinen lahja.

Muista työntekijöitäsi

Lumoava- ja Saurum-tuotemerkeiltämme löydät laajan valikoiman liikelahjoiksi sopivia naisten ja miesten koruja, jotka valmistamme käsityönä Suomessa, korutehtaallamme Kuopiossa. Kultakoruissa käytämme 99-prosenttisesti kierrätettyä kultaa ja hopeakoruissa 93-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa. Lisäämällä tuotteeseen logon, päivämäärän tai muun viestin lasermerkkauksella lahjan merkitys syvenee entisestään.

Valikoimastamme löydät myös laajan malliston maahantuomiamme laadukkaita Citizen-rannekelloja sekä miehille että naisille. Citizenin Eco-Drive-kellojen teknologia tekee niiden käytöstä huoletonta ja helppoa, sillä ne käyvät valoenergialla latautuvalla akulla eivätkä siis vaadi paristonvaihtoa! Valikoimassamme on myös laadukkaita automaatti- ja kevyitä mutta kestäviä Super Titanium™ -kelloja.

Liikelahjaksi sopivat myös Suomen luonnosta inspiroituneet Lumoava-tarjoiluvadit ja Suomi Chippendale -pöytähopeat. Avainlippu-merkkiä kantavat tarjoiluvadit valmistamme ruostumattomasta teräksestä omalla tehtaallamme Kuopiossa. Tarjoiluvadeissa on laserointimahdollisuus tuotteen eteen ja taakse. Suomi Chippendale -pöytähopeat ovat puolestaan korkealaatuisia hopeasepän tuotteita, joille annamme 10 vuoden takuun.

Tuotteiden toimitusaika on 7–28 vrk – pikatoimitus myös mahdollinen! Tarkista

tuotteiden saatavuus myynnistämme.

Kati Koistinen | Asiakkuus- ja kehityspäällikkö
040 3040 215
kati.koistinen@saurum.fi

Brändimme